Управління ЖКГ
Субота, 04.05.2024, 03:25
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Рішення виконавчого комітету » 2011

21.12.2011р. №2158
17.01.2012, 12:41
Про створення та реєстрацію органу самоорганізації населення - будинкового комітету «Микулин»

Розглянувши звернення мешканців житлового будинку за адресою вул. Микулинецька-бічна,2а, подані матеріали, керуючись Законами України «Про органи самоорганізації населення» та «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити мешканцям будинку за адресою вул. Микулинецька-бічна,2а створити орган самоорганізації населення – будинковий комітет «Микулин», який буде діяти в межах житлового будинку та прибудинкової території за вказаною адресою.
2.Основними напрямами діяльності органу самоорганізації населення – будинкового комітету, вказаного в п. 1 рішення, визначити: 2.1. Покращення умов проживання мешканців та технічного стану будинку, належне використання прибудинкової території. 2.2. Створення умов для участі жителів у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції та законів України. 2.3. Задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг. 2.4. Участь у реалізації соціально-економічного, культурного розвитку відповідної території, інших місцевих програм.
3.Зареєструвати орган самоорганізації населення – будинковий комітет «Микулин», вказаний в п. 1. рішення, який діє згідно Положення (додається).
Додав: Admin |
Переглядів: 482 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0