Управління ЖКГ
Субота, 18.05.2024, 06:50
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Рішення виконавчого комітету » 2011

30.11.2011р. №2033
17.01.2012, 12:16
Про погодження перепланувань приміщень гуртожитку для малочисельних сімей за адресою проспект Степана Бандери, 74

Розглянувши звернення ПП «Східний масив», представлені матеріали про відповідність діючим Державним будівельним, санітарним і пожежним нормам виконаного перепланування та стану конструкцій приміщень гуртожитку для малочисельних сімей за адресою проспект Степана Бандери, 74, керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 14 Закону України «Про основи містобудування» ст. 4 Закону України «Про архітектурну діяльність», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням постійнодіючої комісії з питань, пов’язаних із самочинним будівництвом на території міста Тернополя від 06.09.2011 р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити перепланування приміщень гуртожитку для малочисельних сімей за адресою проспект Степана Бандери, 74, здійснене мешканцями зазначеного гуртожитку, за винятком кімнат №№___________ з врахуванням висновків та рекомендацій «Проекту відповідності діючим Державним будівельним, санітарним і пожежним нормам виконаного перепланування та стану конструкцій приміщень гуртожитку для малочисельних сімей за адресою проспект Степана Бандери, 74» (проект додається).
2.Доручити міській комісії із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків розглянути можливість приватизації кімнат з врахуванням п.1 даного рішення.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Камінського.
Додав: Admin |
Переглядів: 355 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0