Управління ЖКГ
П`ятниця, 03.05.2024, 12:27
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Тарифи » 2008-2010

05.05.2008р. №803
13.01.2011, 23:47
Про встановлення та погодження тарифів 
на послуги з утримання будинків і споруд 
та прибудинкових територій і на інші 
житлово - комунальні послуги

Розглянувши подані управлінням житлово-комунального господарства та екології матеріали, що розроблені на основі "Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”, який затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 12.07.2005 р. №560, з метою приведення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, поліпшення якості цих послуг та керуючись Законами України „Про житлово-комунальні послуги”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Рішення виконавчого комітету міської ради від 13.09.2006р. №22 "Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, та на інші комунальні послуги” – скасувати.
2.Встановити та погодити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для суб’єктів господарювання всіх форм власності, які надають зазначені послуги, згідно з додатком 1 (додається).
3.Затвердити порядок нарахування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, згідно з додатком 2 (додається).
4.Затвердити структуру витрат в межах діючого тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, згідно з додатком 3 (додається).
5.Затвердити періодичність та строки виконання робіт при наданні послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, згідно з додатком 4 (додається).
6.Встановити та погодити тарифи на послуги з вивезення і захоронення твердих побутових відходів, згідно з додатком 5 (додається). 
7.Встановити та погодити базову ціну на технічне обслуговування ліфтів, згідно з додатком 6 (додається).
8.Встановити тарифи на послуги з періодичної повірки, обслуговування та ремонту квартирних лічильників холодної і гарячої води, згідно з додатком 7 (додається). У тарифи з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не входить плата за послуги з періодичної повірки, обслуговування та ремонту квартирних лічильників холодної і гарячої води.
9.Рішення набирає чинності з дати опублікування в засобах масової інформації.
10.Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
11.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології, економічного розвитку міської ради.
Додав: Admin |
Переглядів: 631 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0