Управління ЖКГ
П`ятниця, 26.04.2024, 17:26
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » 2014 » Квітень » 14 » У Мінрегіоні працюють над вирішенням питання взаємодії ОСББ та підприємств
15:42
У Мінрегіоні працюють над вирішенням питання взаємодії ОСББ та підприємств

У Мінрегіоні працюють над вирішенням питання взаємодії ОСББ та підприємств з обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання та електропостачання

Шляхи вирішення проблемних питань щодо обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання та електропостачання у житлових будинках, де створено ОСББ обговорили на нараді в Мінрегіоні під головуванням заступника Міністра Андрія Білоусова.

У нараді взяли участь фахівців Держгірпромнагляду, НКРЕ, представники Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ.

За словами Андрія Білоусова, до Мінрегіону надходить значна кількість звернень від членів Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та голів правління ОСББ, пов’язаних з питаннями взаємовідносин ОСББ з організаціями, які обслуговують внутрішньобудинкові системи газопостачання та з суб’єктами природних монополій, що здійснюють діяльність у сфері електроенергетики.

За результатом дискусії, учасники наради прийняли рішення підготувати лист-роз’яснення до Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України щодо статусу ОСББ та проблемних питань, які виникають у взаємовідносинах між ОСББ та спеціалізованими підприємствами з газифікації та газопостачання. Також вирішили створити робочу групу за участю представників зацікавлених сторін для вирішення проблемних питань у взаємовідносинах між ОСББ та спеціалізованих підприємств електропостачання. Напрацювання робочої групи щодо внесення необхідних змін до нормативно-правових актів, направлять до Мінпаливенерго.

За результатами наради Мінрегіон звернувся до Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України з проханням підготувати ро’яснювальний лист територіальним відділенням Держгірпромнагляду щодо дотримання вимог нормативно-правових актів у взаємовідносинах об’єднань співвласників багатоквартирних будинків з спеціалізованими підприємствами з газифікації та газопостачання.


 


 

Переглядів: 518 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0