Управління ЖКГ
Вівторок, 23.04.2024, 19:27
Меню сайту
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » 2013 » Серпень » 16 » У Тернополі відкрито нові маршрути та модернізовано громадський транспорт
13:24
У Тернополі відкрито нові маршрути та модернізовано громадський транспорт
У місті відкрито нову тролейбусну лінію в районі масиву «Аляска», придбано три автобуси великої місткості класу ЛАЗ – А191, оновлено тролейбусний парк та проведено місячник перевірки громадського транспорту. Про ці та інші досягнення у галузі нам розповість Ігор Мединський, начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку.

«Так нам вдалося чимало , - зауважує Ігор Мединський. - Відкрито нову тролейбусну лінію в районі масиву «Аляска», продовжено тролейбусний маршрут №8 «Л.Курбаса - Ринок», чим забезпечено кращий доступ до громадського транспорту, який перевозить основну часту пільгових категорій пасажирів. Для покращення рівня пасажироперевезень придбано три автобуси великої місткості класу ЛАЗ – А191. Організовано їх раціональне використання на маршрутній мережі міста. Оновлено тролейбусний парк – придбано 5 тролейбусів в 2012 році і 2 в 2013 році, проведено конкурс з визначення оператора паркування, таким чином організовано роботу 9-ти майданчиків для паркування транспортних засобів, встановлено 4 паркомати».

Крім того, у місті організовано безплатну парковку на вул. Руській розраховану передусім для зручності відвідувачів Центру надання адміністративних послуг.

«У Тернополі розширено мережу телекомунікаційних послуг – Інтернет, встановлено вимоги щодо прокладення даних мереж в середині будинків, що забезпечило належний вигляд фасадів житлових будинків, - зауважує Ігор Григорович. – Запущено систему централізованого відеоспостереження міста, в котрій зараз працює 34 камери, запущено сайт http://webcam.te.ua з вільним он-лайн доступом до частини камер системи централізованої системи відеоспостереження міста. Збудовано та утримуються WiFi-зони вільного доступу до мережі Інтернет в трьох головних парках міста, постійно проводиться організація мобільних он-лайн відео-трансляцій в мережі Інтернет».

Сьогодні відбувається реалізація проекту «Автоматизована довідкова система графіку маршрутів громадського транспорту міста Тернополя за допомогою сервісу EasyWay» - http://www.eway.in.ua/ua/cities/ternopil та організовано встановлення засобів озвучення зупинок в громадському транспорті.

«Не можна не згадати проведення місячника перевірки транспорту у Тернополі, внаслідок якого було звільнено декілька водіїв, приведено до належного стану маршрутні автобуси та нагадуємо пасажирам «Вимагайте квиток у водія», - підсумував Ігор Мединський.
Переглядів: 476 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0