Управління ЖКГ
Середа, 15.05.2024, 11:38
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » 2013 » Квітень » 26 » Звернення щодо оплати видатків міського бюджету органами Державної казначейської служби
16:47
Звернення щодо оплати видатків міського бюджету органами Державної казначейської служби
Звернення депутатів Тернопільської міської ради 
щодо оплати видатків міського бюджету органами Державної казначейської служби


На сьогоднішній день у м. Тернополі склалася критична ситуація щодо виконання органом місцевого самоврядування повноважень, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні». Міська рада занепокоєна станом розрахунків по оплаті платіжних доручень органами Державної казначейської служби.

Починаючи з липня 2012 року по сьогоднішній день при наявності коштів на реєстраційних рахунках головних розпорядників коштів не проводиться оплата платіжних доручень по незахищених статтях. Станом на 23.04.2013 року сума неоплати склала 5,5 млн. грн., з них:

- по утриманню житлово-комунального господарства – 4,5 млн. грн.,

- по утриманню соціально – культурної сфери – 1,0 млн. грн.

Із за відсутності коштів паралізована робота соціальної сфери міста та підприємств житлово-комунального господарства, що унеможливлює проплату за виконані роботи по ремонту доріг, благоустрою міста та капітальному ремонту бюджетних установ. В цілому це негативно впливає на підготовку всього господарства міста до роботи у весняно-літній період та зумовлює значне зростання кредиторської заборгованості бюджетних установ, недопоступлення платежів у цільові фонди та призводить до значної затримки коштів по платежах до бюджетів усіх рівнів.

Виходячи із ситуації, що склалася, Тернопільська міська рада констатує, що відбувається пряме втручання органів державної влади у здійснення наданих нам функцій з забезпечення життєдіяльності м. Тернополя та його мешканців з усіма наслідками, які випливають.

Дана ситуація повністю суперечить соціальним ініціативам Президента України та ставить під сумнів спроможність держави забезпечити соціальний захист населення та розвиток економіки в регіонах.

З метою уникнення соціальної напруги у місті, для забезпечення повноцінного здійснення делегованих та власних повноважень просимо вжити заходів стосовно забезпечення своєчасної оплати платіжних доручень органами Державної казначейської служби та недопущення заборгованості в майбутньому.



Прийнято на пленарному засіданні тридцять першої сесії
Тернопільської міської ради, 26 квітня 2013 року
Переглядів: 445 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0