Управління ЖКГ
Четвер, 09.05.2024, 07:47
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Рішення міської ради » 2012

05.01.2012р. №6/18/13
14.05.2012, 17:42
Про бюджет міста Тернополя на 2012 рік

Розглянувши подання виконавчого комітету міської ради, враховуючи пропозиції постійної комісії Тернопільської міської ради з питань бюджету та фінансів та відповідно до пункту 17 частини першої статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Тернопільська міська рада ВИРІШИЛА:
1.Установити загальний обсяг доходів міського бюджету на 2012 рік у сумі 722942,59 тис.грн.
Обсяг доходів загального фонду бюджету визначити у сумі 642721,7 тис.грн, спеціального фонду бюджету – 80220,89 тис. грн, у тому числі бюджету розвитку 29703,2 тис. грн. (додаток №1).
2.Затвердити загальний обсяг видатків міського бюджету на 2012 рік у сумі 722842,59 тис.грн , у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету у сумі 642561,7 тис.грн та видатків спеціального фонду бюджету 80280,89 тис. грн за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів (додаток №2) та головними розпорядниками коштів (додаток №3).
3.Установити розмір оборотного касового залишку бюджетних коштів міського бюджету у сумі 300,0 тис.грн.
4.Затвердити обсяги міжбюджетних трансфертів (додаток №4) на 2012 рік :
- інші субвенції місцевим бюджетам у сумі 20,0 тис.грн.;
- субвенція на утримання об’єктів спільного користування у сумі 1963,4 тис.грн.
5.Установити обсяг повернення кредитів до міського бюджету у сумі 50,0 тис.грн та розподіл надання кредитів з міського бюджету у сумі 150,0 тис.грн в 2012 році (додаток № 5).
6.Установити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 60,0 тис.грн, напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) (додаток №6).
7.Установити дефіцит спеціального фонду міського бюджету в сумі 60,0 тис.грн, джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку ( спеціального фонду) ( додаток №6).
8.Затвердити перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснено за рахунок коштів бюджету розвитку (додаток №7).
9.Затвердити в складі видатків міського бюджету кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих програм на загальну суму 25748,9 тис.грн.(додаток № 8).
10.Установити обсяг резервного фонду міського бюджету на 2012 рік у сумі 200,0 тис. грн.
11.Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету на 2012 рік за їх економічною структурою:
- оплата праці працівників бюджетних установ ( код 1110) ;
- нарахування на заробітну плату ( код 1120) ;
- придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів ( код 1132);
- забезпечення продуктами харчування ( код 1133) ;
- оплата комунальних послуг та енергоносіїв (код 1160);
- поточні трансферти населенню ( код 1340);
- поточні трансферти місцевим бюджетам (код 1320).
12.Керівникам бюджетних установ утримувати чисельність працівників та здійснювати фактичні видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого бюджетними установами у кошторисах.
Розпорядникам коштів міського бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.
13.Установити, що комунальні унітарні підприємства, які зареєстровані на території міста і належать до спільної власності територіальної громади міста, та їх об’єднання, що перебувають на загальній системі оподаткування, сплачують до загального фонду міського бюджету частину прибутку (доходу) у розмірі 50 відсотків чистого прибутку (доходу), розрахованого згідно з Положеннями бухгалтерського обліку.
Частина прибутку (доходу) сплачується за результатами фінансово-господарської діяльності 2011 року та щоквартально на протязі 2012 року в строки, встановлені для сплати податку на прибуток підприємств, і зараховується на відповідні рахунки з обліку надходжень до загального фонду міського бюджету, відкриті в органах Державного казначейства.
Розрахунок частини прибутку (доходу) подається до органів державної податкової служби у строки, передбачені для подання декларації з податку на прибуток.
Інформацію про нарахування та сплату частини прибутку (доходу) за підсумками 2011 року та щоквартально протягом 2012 року вказані підприємства подають до фінансового управління Тернопільської міської ради.
14.Надати право фінансовому управлінню міської ради в процесі виконання міського бюджету, у виняткових випадках, за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів, здійснювати перерозподіл видатків за кодами функціональної класифікації в розрізі економічної класифікації в межах загального обсягу його бюджетних призначень окремо по загальному та спеціальному фондах міського бюджету. Перерозподіл бюджетних призначень за кодами функціональної класифікації у межах загального обсягу головного розпорядника коштів міського бюджету, збільшення бюджетних призначень на видатки розвитку за рахунок зменшення бюджетних призначень по інших видатках споживання окремо по загальному та спеціальному фондах бюджету здійснювати за рішенням виконавчого комітету міської ради за погодженням з постійною комісією міської ради з питань бюджету та фінансів.
15.Надати право фінансовому управлінню міської ради :
15.1.Одержувати на договірних умовах короткотермінові позики в органах Державного казначейства України без нарахування відсотків за користування цими коштами для покриття тимчасових касових розривів міського бюджету, пов'язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, у першу чергу на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування та медикаментів, оплату комунальних послуг та енергоносіїв.
15.2.В межах поточного бюджетного періоду здійснювати на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитах з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду.
16.Додатки 1-8 до цього рішення є його невід’ємною частиною.
17.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Тернопільської міської ради з питань бюджету та фінансів.
Додав: Admin |
Переглядів: 408 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0