Управління ЖКГ
Субота, 18.05.2024, 18:14
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » 2011 » Жовтень » 11 » Країна готується до Національного огляду житла
20:09
Країна готується до Національного огляду житла
У березні 2012 року нашу країну відвідають експерти Європейської економічної комісії ООН, які проведуть Національний огляд житлового сектора. Таких домовленостей досягнуто за результатами 72-ї сесії Комітету з житлового господарства та землевпорядкування ЄЕК ООН, участь у якій взяли представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Представники Мінрегіону поінформували комісію про вжиті Україною заходи з підготовки до цього заходу.

«Створено Національну групу експертів, з представників центральних та місцевих органів влади, до компетенції яких віднесено питання житлової політики, будівництва, землекористування. Також до неї увійшли фахівці профільних науково-дослідних інститутів. У липні цього року проведено підготовчу місію ЄЕК ООН та сформовано структуру Національного огляду житлового сектора України», – повідомив голова української делегації директор Департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіону Олександр Непомнящий.

Національний огляд житлового сектору – це інструмент, що дозволяє урядам аналізувати вживані ними політики і стратегії, а також інституційні, правові, фінансові та соціально-економічні умови в країні, з тим, щоб порівнювати отримані результати з міжнародним досвідом. Українська делегація взяла участь у 72-й сесії Комітету з житлового господарства та землевпорядкування Європейської економічної комісії ООН, яка відбулася на початку жовтня у Женеві.

Довідково: Проект «Національні огляди житлових секторів» було розпочато у 1995 році Комітетом з житлового господарства та землевпорядкування ЄЕК ООН. Цей проект орієнтований на країни з перехідною економікою регіону ЄЕК ООН, сприяє взаємовигідному обміну досвідом між ними, а також удосконаленню системи управління житловим сектором і сектором землекористування.

За цей період ЄЕК ООН підготовлено огляди в Болгарії, Польщі, Словаччині, Литві, Румунії, Республіці Молдова, Албанії, Вірменії, Російській Федерації, Сербії та Чорногорії, Грузії, Білорусі, Киргизстані, Азербайджані та Таджикистані.
Переглядів: 386 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0