Управління ЖКГ
Субота, 18.05.2024, 18:46
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » 2011 » Жовтень » 3 » У Тернополі демонтовано незаконні споруди в парку Національного Відродження
15:48
У Тернополі демонтовано незаконні споруди в парку Національного Відродження
Питання про демонтаж споруд, які самовільно встановлювали у парку Національного відродження протягом багатьох років невідомі особи, піднімали на засіданні Духовної ради. Зведення об’єкту розпочалося без всіляких погоджень на землю та проектної документації. На засіданні Духовної ради представники традиційних конфесій були одноголосні в тому, що незаконні споруди потрібно демонтувати.

Для законності дій і врахування думки громади та депутатського корпусу ідею про демонтаж винесли на сесію.

Так, 30 вересня, депутати підтримали демонтаж незаконно встановлених об’єктів у парку Національного відродження.

У повному складі за дане рішення проголосували представники ВО «Свобода», двоє депутатів з фракції Партії регіонів, четверо позафракційних та стільки ж представників фракції «Наша Україна». Не голосували за дане рішення і виступали проти таких дій лише представники «Фронту змін».

«Тепер мені стало зрозуміло, завдяки кому цей об’єкт будувався – якраз завдяки тим, хто не голосував за демонтаж. Це попереднє керівництво нашого міста, сказав міський голова Сергій Надал. - По канонах церкви будь-який об’єкт, збудований без благословення єпископа, підлягає знесенню. Жодна з традиційних церков не погодилася використати дане приміщення у власних цілях, всі одностайно виступили за знесення. Прикриваючись релігією, відбувався звичайний захват землі. Тому рішення демонтувати споруди є правильним. Не можна залишати цей об’єкт і тому, що будівлі зведені без проектної документації, тому доводиться ставити питання про безпеку перебування там людей».

Прийняте на сесії рішення про демонтаж об’єктів у парку національного відродження діє з моменту підписання міським головою. Підпис очільника міста з’явився на рішенні одразу після прийняття. Таким чином комунальним службам, управлінню муніципальної міліції, спільно з правоохоронними органами доручено провести демонтаж споруд.
Переглядів: 486 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0