Управління ЖКГ
Субота, 18.05.2024, 17:01
Меню сайту
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » 2011 » Листопад » 17 » Визначено чіткі критерії конкурсів на вивезення сміття
18:34
Визначено чіткі критерії конкурсів на вивезення сміття
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 16 листопада 2011 року прийняв постанову «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів». Представив проект рішення Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк.

«Ця постанова визначає чіткий порядок проведення органом місцевого самоврядування конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, вичерпний перелік обов’язкових документів та кваліфікаційних вимог для участі у ньому, порядок проведення самого конкурсу та визначення його результатів. Важливими також є критерії відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам до конкурсантів, а також типовий договір між замовником послуг і переможцем конкурсу, зокрема, чіткі підстави для припинення його дії», – повідомив Анатолій Близнюк.

За його словами, основними критеріями для відбору місцевими радами виконавців будуть достатня кількість спецтранспорту, його санітарний і технічний стан, зберігання та охорона, наявність контролю за його пересуванням, наявність системи медогляду водіїв. Крім того, оцінюватиметься вартість надання послуг, досвід роботи підприємства та кваліфікація його персоналу, відсоток побутових відходів, які спрямовуватимуться на переробку.

Проект постанови був без зауважень погоджений Мінфіном, Мінекономрозвитку, Мінприроди, МОЗ, Держкомпідприємництвом, Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України, Спільним представницьким органом всеукраїнських профспілок та профспілкових об’єднань, Спільним представницьким органом сторони роботодавців на національному рівні. Зауваження Міністерства юстиції України були своєчасно враховані.

«Таким чином, ми встановлюємо детальний механізм реалізації відповідних положень Закону України «Про відходи» та Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», – підсумував очільник Мінрегіону.
Переглядів: 487 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0