Управління ЖКГ
Субота, 18.05.2024, 13:47
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Рішення виконавчого комітету » 2011

12.01.2010р. №14
20.01.2011, 10:42
Про нарахування плати за послугу з централізованого опалення

Враховуючи багаточисельні заяви мешканців житлових будинків, обладнаних засобами обліку теплової енергії та законодавчу неврегульованість питання щодо оплати теплової енергії, яка виділяється стояками в квартирах, відключених від системи централізованого опалення, керуючись Законом України від 21 травня 1997 року № 28/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 

1.Зобов’язати комунальне підприємство теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради нараховувати плату за послугу з централізованого опалення споживачам, які проживають в багатоквартирних житлових будинках, обладнаних засобами обліку теплової енергії за нормативами (нормами) споживання. 

2.Управлінню житлово-комунального господарства та екології спільно з комунальним підприємством теплових мереж "Тернопільміськтеплокомуненерго" Тернопільської міської ради в термін до 01.03.2011р. розробити та подати на затвердження виконавчого комітету порядок нарахування плати за опалення місць загального користування та теплову енергію, яка витрачається транзитними стояками споживачам, квартири (нежитлові приміщення) яких відключені від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання. 

3.Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації. 

4.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління житлово-комунального господарства та екології міської ради О.І. Соколовського.
Додав: Admin |
Переглядів: 388 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0