Управління ЖКГ
Субота, 18.05.2024, 15:55
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Рішення виконавчого комітету » 2011

23.11.2011р. №1989
17.01.2012, 12:12
Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

З метою усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування, керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про регулювання містобудівної діяльності”, Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, містобудування, архітектури та кадастру, відділу земельних ресурсів організувати та провести роботи з демонтажу малих архітектурних форм (тимчасових кіосків, павільйонів, літніх майданчиків), які влаштовані на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування землею та розміщені за адресами згідно додатку (додається).
2.Комунальним підприємствам „Тернопільміськсвітло”, „Тернопільводоканал”, „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця”, „Міськшляхрембуд” виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм, що встановлені самовільно, згідно з додатком до рішення.
3.Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання малих архітектурних форм від електропостачання.
4.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології: 4.1. Вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались малі архітектурні форми, до належного стану. 4.2. Забезпечити фінансування проведених робіт з демонтажу.
5Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих споруд комунальному підприємству „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” оформити відповідними актами.
6.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників МВ УМВС України у Тернопільській області.
7.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в газеті „Тернопіль Вечірній”.
8.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу малих архітектурних форм (тимчасових кіосків, павільйонів, літніх майданчиків) в термін до 01.12.2011р.
9.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського.
Додав: Admin |
Переглядів: 337 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0