Управління ЖКГ
Неділя, 05.05.2024, 00:08
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Рішення виконавчого комітету » 2011

30.12.2011р. №2277
17.01.2012, 12:55

Про визначення виконавців послуг з централізованого постачання холодної води та централізованого водовідведення у житлових будинках міста Тернополя

З метою врегулювання питання щодо визнання суб'єктів господарювання виконавцями послуг з централізованого постачання холодної води та централізованого водовідведення, задля чіткого розмежування відповідальності між суб'єктами господарювання, посилення їх відповідальності перед споживачами, на виконання Закону України "Про житлово-комунальні послуги” від 24.06.2004р. та Наказу Держжитлокомунгоспу України "Про затвердження Порядку визначення виконавця послуг у житловому фонді” від 25.04.2005р., керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виконавці послуг з централізованого постачання холодної води та централізованого водовідведення у житлових будинках міста Тернополя визначаються власниками (балансоутримувачами) житлових будинків, самостійно, на підставі укладених договорів із суб'єктом господарювання, з яким буде досягнуто згоди на виконання функцій виконавця. У випадку, якщо такий договір не укладено, власник (балансоутримувач) виконує функції виконавця самостійно (за винятком п.2 даного рішення).
2.У багатоквартирних будинках до 31.12.1995 року забудови функції виконавця послуг з централізованого постачання холодної води та централізованого водовідведення, до проведення капітального ремонту внутрібудинкових мереж та повного оснащення засобами обліку, розподіляються між КП”Тернопільводоканал” та підприємствами з утримання будинків споруд та прибудинкових територій, згідно додатку 1 (додається). Дана норма поширюється лише на багатоквартирні будинки, в яких присутні індивідуальні точки водорозбору в кожній квартирі.
3.Після проведення капітального ремонту внутрібудинкових мереж та повного оснащення засобами обліку у багатоквартирних будинках до 31.12.1995 року забудови функції виконавця виконуються згідно п.1 даного рішення.
4.З метою забезпечення якісного надання послуг та обслуговування внутрібудинкових мереж доручити КП "Тернопільводоканал” до 01.02.2012 року підготувати та винести на сесію Тернопільської міської ради проект рішення про створення дочірнього підприємства, основним завданням якого буде виконання функцій виконавця у будинках згаданих у п.1 та п.3 даного рішення, на договірній основі з балансоутримувачами.
5.Оплата за виконання функцій виконавця послуг з централізованого постачання холодної води та централізованого водовідведення у житлових будинках міста Тернополя здійснюється за рахунок коштів передбачених на обслуговування внутрібудинкових мереж водопостачання та водовідведення в складі тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій.
6.Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 27.12.2006р. №547 "Про визначення виконавців послуг з централізованого опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення” із змінами та доповненнями, внесеними рішеннями від 28.05.2008р. №965 "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 27.12.2006р. №547 "Про визначення виконавців послуг з централізованого опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення” та від 18.12.2008р. №2526 "Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 27.12.2006р. №547 "Про визначення виконавців послуг з централізованого опалення, гарячого, холодного водопостачання і водовідведення”, в частині визначення виконавців послуг з водопостачання холодної води та водовідведення
7.Дане рішення набирає чинність з 1 січня 2012 року.
8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
Додав: Admin |
Переглядів: 491 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Марія  
0
А як можна ознайомитись з Додатками?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0