Управління ЖКГ
Субота, 18.05.2024, 21:55
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Розпорядження міського голови » 2011

07.11.2011р. №558
11.11.2011, 11:18
Про функціонування системи управління
якістю у Тернопільській міській раді

На виконання Настанови з якості Тернопільської міської ради, за результатами звіту уповноваженого з питань системи управління якості Степанюка О.І., за результатами проведення внутрішніх та зовнішнього аудиту та аналізування системи управління якістю:

1.Уповноваженому з питань системи управління якістю Степанюку О.І. та робочій групи по запровадженню в роботі виконавчих органів Тернопільської міської ради системи управління якістю до 01.12.2011р. актуалізувати Політику якості виконавчих органів Тернопільської міської ради.
2.Заступникам міського голови та секретарю ради до 11.11.2011р. розробити і до 15.11.2011р. надати уповноваженому з питань системи управління якістю Степанюку О.І. цілі виконавчих органів ради на 2012 рік з метою підготовки відповідного рішення виконавчого комітету.
3.Керівникам виконавчих органів ради до 18.11.2011р. розробити цілі якості підпорядкованого їм виконавчого органу на 2012 рік та погодити у профільного заступника.
4.Уповноваженому з питань системи управління якістю Степанюку О.І. та робочій групи по запровадженню в роботі виконавчих органів Тернопільської міської ради системи управління якістю до 01.06.2012р. актуалізувати Настанову з якості.
5.Робочій групи по запровадженню в роботі виконавчих органів Тернопільської міської ради системи управління якістю до 01.06.2012р. оптимізувати структуру та зміст процедур, введених в дію у 2011році.
6.Зобов’язати керівників виконавчих органів виконати зауваження, зроблені під час проведення зовнішнього аудиту:
- до 01.02.2012 р. переглянути і розробити критерії ефективної оцінки процесів і послуг, що надаються ними;
- проводити оцінку результативності діяльності виконавчого органу і його посадових осіб по завершенню кожного кварталу одночасно з поданням інформації профільному заступнику міського голови про виконання плану роботи згідно з Регламентом роботи виконавчого комітету;
- до 01.03.2012 р. внести зміни до Положень про виконавчі органи ради;
- до 23.12.2011 р. внести зміни до інформаційних та технологічних карток;
- проводити моніторинг і аналізування цілей та процесів виконавчих органів ради з метою оцінки їх результативності відповідно до Настанови з якості;
- здійснювати моніторинг громадської думки щодо оцінки якості надання адміністративних послуг населенню шляхом проведення постійного анкетування та обов’язково забезпечувати його документальне оформлення, звіт надавати уповноваженому з питань системи управління якістю Степанюку О.І. не пізніше 28 числа останнього місяця кварталу.
7.Начальнику відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Калуш К.В. здійснювати моніторинг громадської думки щодо оцінки якості надання адміністративних послуг населенню шляхом опитування на сайті міської ради, звіт надавати уповноваженому з питань системи управління Степанюку О.І. не пізніше 28 числа останнього місяця кварталу.
8.Робочій групі по запровадженню в роботі виконавчих органів Тернопільської міської ради системи управління якістю до 01.02.2012 р. відкоригувати форму і зміст план-звіту про проведення внутрішнього аудиту та протоколу аналізу невідповідності.
9.Начальникам відділів обліку та фінансового забезпечення Денисюк Г.М, архівного відділу Скрипію В.В. та начальнику управління з питань містобудування та архітектури Бесазі В.Й. до 10.11.2011 р. передбачити в бюджеті на 2012 рік кошти на повірку вимірювальних приладів.
10.Начальнику відділу матеріально-технічного забезпечення Токарчуку І.Р. до 01.04.2012 р. забезпечити усунення зауважень щодо здійснення заходів з охорони праці та пожежної безпеки, наданих під час проведення зовнішнього аудиту та спеціальними органами;
11.Начальнику відділу матеріально-технічного забезпечення Токарчуку І.Р., заступнику начальника управління – начальнику відділу економічного розвитку і промисловості управління економіки, промисловості та праці Корчак Т.С., начальнику управління правового забезпечення Печілю О.В. до 27.12. 2011 р. розробити єдиний порядок вибору постачальників товарів, виконавців робіт та послуг, а також вимоги щодо якості товарів, робіт та послуг (для випадків, які не регулюються Законом України «Про здійснення державних закупівель»).
12.Вищому керівництву міської ради відповідно до вимог Настанови з якості та ДСТУ 9001- 2009:
- систематично здійснювати контроль за результатами проведення внутрішніх аудитів і виконанням керівниками підпорядкованих їм виконавчих органів ради вимог Настанови з якості;
- забезпечувати проведення оперативних нарад з метою аналізування виконання планів діяльності підпорядкованих їм виконавчих органів ради, звітів про їх виконання у відповідності до Настанови з якості та Регламенту виконавчого комітету.
13.Уповноваженому з питань системи управління якістю Степанюку О.І. оптимізувати склад внутрішніх аудиторів та організувати проведення їх навчання впродовж 2012 року.
14.Начальнику відділу автоматизованих систем управління Андрієшину А.М. до 01.03.2012 р. впровадити електронний документообіг у виконавчих органах ради.
15.Начальнику управління організаційно-виконавчої роботи Добріковій С.Є. та начальнику відділу автоматизованих систем управління Андрієшину А.М. до 01.03.2012 р. розробити дієвий механізм здійснення контролю за виконанням документів з використанням електронної системи документообігу.
Додав: Admin |
Переглядів: 410 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0