Управління ЖКГ
Неділя, 19.05.2024, 07:51
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Розпорядження міського голови » 2011

23.09.2011р. №491
28.09.2011, 15:36
Про створення консультаційних
пунктів з питань цивільного захисту на
підприємствах, що є виконавцями послуг з
утримання житлових будинків та 
прибудинкової території 

Враховуючи вимоги Закону України „Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру”, наказу МНС України від 23.04.2001 р. № 97 „Про затвердження порядку здійснення підготовки населення на підприємствах, установах та організаціях до дій при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру”, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 06.06.2001 р. за №481/5672, та наказу МНС України від 07.06.2011 р. № 587 „Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах”, розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 10.08.2011 р. № 618 „Про порядок створення та організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах”, з метою надання інформації населенню м. Тернополя з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях: 

1.Управлінню житлово–комунального господарства, благоустрою та екології до 01.10.2011 р. організувати створення консультаційних пунктів щодо дій у надзвичайних ситуаціях на підприємствах, що є виконавцями послуг з утримання житлових будинків та прибудинкової території.
2.Затвердити Положення про консультаційний пункт з питань цивільного захисту на підприємствах, що є виконавцями послуг з утримання житлових будинків та прибудинкової території згідно з додатком 1 (додається).
3.Керівникам підприємств, що є виконавцями послуг з утримання житлових будинків та прибудинкової території своїми наказами:
3.1.Призначити відповідальних за роботу консультаційних пунктів спеціально уповноважених посадових осіб з питань цивільного захисту.
3.2.Передбачити місце для розміщення консультаційних пунктів, які до 01.11.2011 р. обладнати необхідними стендами та укомплектувати навчальними засобами за рахунок підприємств, що є виконавцями послуг з утримання житлових будинків та прибудинкової території.
3.3.Навчання не зайнятого у сферах виробництва та обслуговування населення здійснювати шляхом забезпечення умов для самостійного вивчення ним матеріалів, посібників, пам’яток, іншого друкованого навчально-інформаційного матеріалу, а при необхідності - отримання індивідуальних консультацій про стан захисту, методи та способи безпеки людей у надзвичайних ситуаціях за місцем проживання. 
3.4.Організувати взаємодію з обласними та міста Тернополя курсами підвищення кваліфікації керівних кадрів та фахівців навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області щодо надання їх педагогічними працівниками консультаційно-методичної допомоги в розробленні наочних просвітницько-інформаційних матеріалів та організації роботи з консультування населення міста. 
4.Начальнику управління надзвичайних ситуацій Ковалю І.В. надати організаційну допомогу підприємствам, що є виконавцями послуг з утримання житлових будинків та прибудинкової території у створенні та організації роботи навчально-консультаційних пунктів.
5.Контроль за виконанням розпорядження покласти на начальника управління житлово–комунального господарства, благоустрою та екології Болєщука В.М.
Додав: Admin |
Переглядів: 408 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0