Управління ЖКГ
Понеділок, 06.05.2024, 02:11
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Розпорядження міського голови » 2011

29.11.2011р. №599
14.05.2012, 16:58
Про забезпечення видачі
містобудівних умов і обмежень
забудови земельної ділянки

Відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», «Про архітектурну діяльність» та «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Встановити, що містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки готуються і надаються управлінням містобудування, архітектури та кадастру міської ради.
2.Управлінню містобудування, архітектури та кадастру міської ради, підготовлені до видачі містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки, з метою інформування виконавчих органів про факт їх видачі і зміст, протягом одного дня, візувати у профільного заступника міського голови, відділі квартирного обліку та нерухомості та відділі земельних ресурсів міської ради. Візування здійснювати на листі-погодженні, який після надання містобудівних умов і обмеження забудови земельної ділянки, залишається в управлінні містобудування, архітектури та кадастру міської ради.
3.Внести зміни до п.1 та п.2 розпорядження міського голови від 21.10.2011р. №535 «Про організаційні засади надання адміністративних послуг (містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки)» з викладенням їх в наступній редакції:
«1. Встановити, що отримання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки фізичними та юридичними особами здійснюється в Єдиному дозвільному офісі Тернопільської міської ради.»;
«2. Встановити години прийому громадян та суб’єктів господарювання працівниками управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради, які надають адміністративні послуги у вівторок та четвер з 09.00 до 13.00год. в Єдиному дозвільному офісі Тернопільської міської ради»
4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Камінського.
Додав: Admin |
Переглядів: 475 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0