Управління ЖКГ
Неділя, 19.05.2024, 02:31
Меню сайту
Наше опитування
Яка проблематика потребує найбільшої уваги?
1. Стан доріг
2. Благоустрій
3. Обслуговування та ремонт житла
4. Екологія
5. Водопостачання та водовідведення
6. Теплопостачання
7. Бродячі тварини
8. Вивезення ТПВ
Всього відповідей: 2
Головна » Дошка оголошень » Розпорядження міського голови » 2011

У категорії оголошень: 174
Показано оголошень: 141-160
Сторінки: « 1 2 ... 6 7 8 9 »


Про затвердження методичних 
рекомендацій щодо порядку розроблення 
міських цільових програм,
моніторингу та звітності про їх виконання

Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою визначення засад формування, затвердження, моніторингу, виконання міських цільових програм як засобу програмно – цільового управління у складі проекту програм соціально-економічного та культурного розвитку міста, забезпечення виконання заходів та завдань програм в установлені терміни, досягнення передбачених показників програм, використання фінансових, матеріально – технічних та інших залучених ресурсів за призначенням: 

1.Затвердити методичні рекомендації щодо порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання, згідно з додатком (додається).
2.Визначити управління економіки, промисловості та праці міської ради відповідальним за координацію роботи з підготовки проектів міських цільових програм розвитку. 
3.Управлінню економіки, промисловості та праці забезпечити врахування показників міських цільових програм при підготовці проекту програми економічного та соціального розвитку міста на відповідний період. 
4.Фінансовому управлінню міської ради разом з головними розпорядниками коштів забезпечувати внесення пропозицій щодо передбачення в бюджеті коштів для реалізації міських цільових програм. 
5.Структурним підрозділам Тернопільської міської ради забезпечити неухильне дотримання Методичних рекомендацій . 
6.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.
2011 | Переглядів: 380 | Дата: 16.03.2011 | Коментарі (0)

Про внесення змін в додаток 
до розпорядження міського голови від 10.12.2010р. № 18
«Про внесення змін в розпорядження 
міського голови від 06.08.2009р. №250 
щодо затвердження Статуту міста Тернополя»

Внести зміни в додаток до розпорядження міського голови від 10.12.2010р. № 18 «Про внесення змін в розпорядження міського голови від 06.08.2009р. №250 щодо затвердження Статуту міста Тернополя»:

1.Виключити зі складу робочої групи щодо підготовки проекту статуту територіальної громади міста Тернополя Білецьку Т.В.
2.Включити до складу робочої групи Дудченко Ольгу Олександрівну – головного спеціаліста організаційного відділу виконавчого комітету управління організаційно-виконавчої роботи Тернопільської міської ради. – секретарем робочої групи.
2011 | Переглядів: 312 | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)

Про внесення змін в додаток 1
до розпорядження міського голови від 01.02.2011 № 47
«Про створення Комітету з управління впровадженням
Стратегічного плану економічного розвитку міста Тернополя»

Внести зміни в додаток до розпорядження міського голови від 01.02.2011 № 47 «Про створення Комітету з управління впровадженням Стратегічного плану економічного розвитку міста Тернополя»:

Включити до складу Комітету з управління впровадженням Стратегічного плану економічного розвитку міста Тернополя Монастирського Григорія Леонардовича – доцента кафедри державного і муніципального управління Тернопільського національного економічного Університету та Дейнеку Юрія Петровича – старшого викладача кафедри менеджменту Тернопільської філії приватного вищого навчального закладу «Європейський Університет».
2011 | Переглядів: 312 | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)

Про вжиття заходів щодо забезпечення
належної експлуатації внутрішньобудинкових
інженерних мереж

Враховуючи багаточисельні звернення мешканців з питань незадовільного існуючого стану внутрішньобудинкових мереж холодного і гарячого водопостачання, водовідведення, опалення та електропостачання багатоквартирних житлових будинків та з метою приведення їх до належного технічно- справного стану

1.Оголосити двомісячник ”Внутрішньобудинкові інженерні мережі”.
2.Підприємствам, установам та організаціям - балансоутримувачам житлових будинків, незалежно від форм власності і комунальному підприємству теплових мереж ”Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради вжити заходів щодо виконання профілактичних та ремонтних робіт (заміна аварійних ділянок мереж, запірної арматури, ізоляції трубопроводів, герметизації вводів) у внутрішьобудинковій системі холодного та гарячого водопостачання, водовідведення, опалення та електропостачання багатоквартирних житлових будинків.
3.Про результати виконаної роботи управлінню житлово –комунального господарства, благоустрою та екології інформувати мене до 10.05.2011р.
4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ландяка П.Д.
2011 | Переглядів: 354 | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)

Про проведення 
повторної перевірки

Враховуючи доповідну записку заступника міського голови з фінансових питань Остапчук В.О.:

1.Відділу внутрішнього контролю та взаємодії з правоохоронними органами в термін з 14.03.2011р по 18.03.2011р. провести повторну перевірку фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» за період 2009 2010р.р.
2.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.
2011 | Переглядів: 324 | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)

Про внесення змін в додаток
до розпорядження міського голови від 01.12.2011р. № 10
«Про організацію прийому громадян
в Тернопільській міській раді»

1.Внести зміни в додаток до розпорядження міського голови від 01.12.2011р. № 10 «Про організацію прийому громадян в Тернопільській міській раді», а саме для першого заступника міського голови Ландяка Петра Дмитровича в графі «дні тижня, години прийому» читати: «Другий та четвертий четвер місяця з 14-00 год.».
2.Заступникам міського голови за 5 днів до дати прийому громадян міським головою надавати довідку з пропозиціями щодо вирішення питань, з якими звертаються громадяни.
2011 | Переглядів: 343 | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)

Про посадові інструкції

Керівникам виконавчих органів міської ради до 18.03.2011р. надати погоджені із заступниками міського голови посадові інструкції для працівників усіх посад, що зазначені в штатному розписі відповідного підрозділу, де визначити основні завдання, обов'язки, права і відповідальність за виконання покладених на них функцій.

2011 | Переглядів: 333 | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)

Про створення комісії для
обстеження будівлі комунальної власності
за адресою бульвар Т.Шевченка,3

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою з’ясування обставин самочинного будівництва приміщень третього та мансардного поверхів над будівлею комунальної власності за адресою бульвар Т.Шевченка,3: 

1.Створити комісію для обстеження будівлі комунальної власності за адресою бульвар Т.Шевченка,3, дотримання усіх норм та правил ведення будівництва у складі:
Стареньков В.Г. - заступник начальника управління-начальник відділу нагляду за об’єктами містобудування управління з питань містобудування та архітектури, голова комісії. 
Джиджора Г.П. - інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, заступник голови комісії.
Члени комісії: 
Білецький В.І. - заступник начальника відділу земельних ресурсів.
Горохівський А.М. - юрисконсульт першої категорії.
Коженівський В.Є. - головний спеціаліст управління обліку та контролю за використанням комунального майна. 
Коковська І.А. - начальник юридичного відділу департаменту економіки підприємництва та управління комунальним майном.
Оліх О.В. - опер уповноважений державної служби боротьби з економічною злочинністю (за згодою).
Пелехатий Я.О. - начальник відділу планування, охорони пам’яток та нагляду за будівництвом управління містобудування та архітектури Тернопільської обласної державної адміністрації(за згодою).
Скорий А.М. - головний державний інспектор інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Тернопільській області (за згодою).
Соколовський О.І. - заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
Шахраюк Г.Й. - спеціаліст першої категорії товариства з обмеженою відповідальністю "Міське бюро технічної інвентаризації”.
2.Інформацію про роботу комісії подати міському голові до 31.03.2011р.


2011 | Переглядів: 367 | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)

Про створення робочої групи

Керуючись ст.15 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» з метою забезпечення виконання робіт у сфері регулювання чисельності бездомних тварин та прискорення завершення робіт з реконструкції центру стерилізації та тимчасового утримання бездомних тварин:

1.Затвердити склад робочої групи:
Соколовський Олег Іванович – заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології - начальник відділу благоустрою та екології - голова робочої групи;
Лобурак Оксана Василівна – заступник начальника відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології - секретар робочої групи
Члени комісії:
Божик Марія Володимирівна – головний спеціаліст планово-договірного відділу управління житлово- комунального господарства, благоустрою та екології
Гром Олег Петрович – голова Тернопільської обласної громадської організації «Асоціація захисників безпритульних тварин «Ноїв Ковчег»;
Копча Ярослав Олександрович – головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради;
Тареєва Ірина Петрівна – член Тернопільської обласної громадської організації «Асоціація захисників безпритульних тварин «Ноїв Ковчег»;
Щирба Юрій Іванович – начальник комунального підприємства «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця».
2.Робочій групі один раз в квартал надавати виконавчому комітету інформацію стосовно стану проведення робіт з реконструкції центру стерилізації та тимчасового утримання бездомних тварин.

3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови П. Д. Ландяка.
2011 | Переглядів: 347 | Дата: 04.03.2011 | Коментарі (0)

Про створення робочої групи по вирішенню
питань єдиної концепції реконструкції будівель
з врахуванням вимог щодо фасадів, мансардних
приміщень, флюгерів, впорядкування малих архітектурних
форм, тротуарів, елементів благоустрою на території 
міста Тернополя

З метою покращення естетичного вигляду забудови та благоустрою міста Тернополя: 
1.Створити робочу групу згідно з додатком (додається).
2.Для участі в робочій групі можуть залучатися власники житлових та громадських будинків і споруд, користувачі малих архітектурних форм, представники управління муніципальної поліції та спеціалісти управлінь і комунальних підприємств міської ради.
3.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань містобудування Б.Я.Бойка.
2011 | Переглядів: 327 | Дата: 04.03.2011 | Коментарі (0)

Про контроль за надходженням окремих видів платежів 
до міського бюджету

1.Визначити, що заступник міського голови з питань економіки Камінський В.В здійснює контроль за повним та своєчасним надходженням до міського бюджету коштів:
1.1. – до цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя відповідно до договорів про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста;
1.2. - від оренди майна комунальної власності міста;
1.3. - від приватизації майна комунальної власності.
2.Визначити, що заступник міського голови з питань містобудування Бойко Б.Я. здійснює контроль за повним та своєчасним надходженням до міського бюджету коштів:
2.1. – від сплати за оренду земельних ділянок,
2.2. – від сплати земельного податку,
2.3. - від продажу земельних ділянок на аукціонах;
2.4. – від продажу земель несільськогосподарського призначення, які перебувають у користуванні суб’єктів господарської діяльності.
2011 | Переглядів: 362 | Дата: 04.03.2011 | Коментарі (0)

Про співпрацю між структурними підрозділами
Тернопільської міської ради та Громадською радою 

З метою налагодження ефективного функціонування Громадської ради визначити, що структурні підрозділи Тернопільської міської ради сприяють роботі Громадської ради за напрямками щодо надання необхідної інформації та участі у випадку виникнення необхідності в окремих засіданнях Громадської ради посадових осіб відповідних відділів та управлінь:
Інновацій та інвестицій – управління стратегічного розвитку міста;
Освіти, науки, культури та мистецтва – управління освіти і науки, управління культури і мистецтв;
Економіки, промисловості та підприємництва - управління економіки, промисловості та праці;
Стратегічного розвитку та містобудування - управління стратегічного розвитку міста;
Духовності та моралі – управління культури і мистецтв;
Молодіжної політики, спорту та туризму – управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму;
Охорони здоров’я, материнства та дитинства – відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення;
Протидії корупції та дотримання законності – управління правового забезпечення;
Діяльності ринків – управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів;
Екології - управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
2011 | Переглядів: 332 | Дата: 04.03.2011 | Коментарі (0)

Про погашення податкового боргу 
перед місцевим бюджетом

Враховуючи лист державної податкової адміністрації України в Тернопільській області від 28 грудня 2010 року №19232/10/24-114/1381, керуючись Бюджетним кодексом України:

1.Комунальним підприємствам Тернопільської міської ради протягом першого півріччя 2011 року вжити заходів щодо погашення податкового боргу.
2.Заступникам міського голови здійснювати постійний контроль за погашенням податкового боргу комунальними підприємствами Тернопільської міської ради, діяльність яких вони координують відповідно до розпорядження міського голови від 13.12.2011р. №27. 
3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань економіки Остапчук В.О.
2011 | Переглядів: 328 | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

Про призначення уповноваженого з питань
системи управління якістю

З метою координації діяльності щодо впровадження системи управління якістю в виконавчих органах Тернопільської міської ради:

1.Призначити уповноваженим представником з питань системи управління якістю відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001-2008 в Тернопільській міській раді заступника міського голови-керуючого справами Степанюка О.І.
2.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.
2011 | Переглядів: 356 | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

Про нагородження з нагоди святкування
Дня працівників житлово-комунального 
господарства та побутового обслуговування
населення

Враховуючи сумлінну працю, добросовісне відношення до виконання своїх обов’язків та з нагоди святкування Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Оголосити Подяки міського голови кращим працівникам сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування і преміювати грошовими винагородами в сумі 118 гривень кожного працівника, згідно з додатком № 1 /додається/.
2.Відділу обліку та фінансового забезпечення /Денисюк Г.М./ виділити 17700 /сімнадцять тисяч сімсот/ гривень для преміювання , згідно п.1 даного рішення, за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста на фінансову підтримку громадських та інших організацій та заходів / КФК 250404/.
2011 | Переглядів: 312 | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

Про проведення міського конкурсу
на кращу назву малого оглядового 
катера Тернопільського ставу

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою залучення цікавих, ідейних пропозицій від громадян міста:

1.Оголосити проведення міського конкурсу на кращу назву малого оглядового катера Тернопільського ставу.
2.Затвердити:
2.1.Положення про проведення в місті Тернополі міського конкурсу на кращу назву малого оглядового катера Тернопільського ставу, згідно з додатком 1 (додається).
2.2.Склад журі з підведення підсумків конкурсу, згідно з додатком 2 (додається).
3.Управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму здійснювати організаційне забезпечення проведення конкурсу.
4.Управлінню фінансів та бюджету передбачити кошти в сумі 1 000 (одна тисяча) гривень для грошових премій переможцям конкурсу.
5.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Л. О. Бицюру.
2011 | Переглядів: 321 | Дата: 02.03.2011 | Коментарі (0)

Про основні завдання підготовки 
цивільного захисту міста на 2011 рік

Відповідно до розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 27.01.2011р. №42 „Про підсумки роботи за 2010 рік та затвердження плану основних заходів цивільного захисту Тернопільської області на 2011 рік”:

1.Затвердити:
1.1.План основних заходів підготовки цивільного захисту міста Тернополя на 2011 рік згідно з додатком 1 (додається).
1.2.План – графік проведення на підприємствах, установах, організаціях спеціальних об’єктових навчань, тренувань з цивільного захисту та навчально-тренувальних занять на потенційно-небезпечних об’єктах з відпрацюванням дій за можливими аварійними ситуаціями у 2011 році згідно з додатком 2 (додається).
2.Керівникам підприємств, установ та організацій міста планування і підготовку підпорядкованих підрозділів здійснити на підставі документів вказаних в пункті 1 даного розпорядження і визначених ними завдань.
3.Визнати таким, що втратили чинність п.п. 1,2 розпорядження міського голови від 29.01.2010 р. №17 „Про основні завдання підготовки цивільного захисту міста на 2010 рік”.
4.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Коваля І.В.
2011 | Переглядів: 353 | Дата: 25.02.2011 | Коментарі (0)

Про заходи щодо збільшення надходжень
до міського бюджету, економного та раціонального використання коштів

Враховуючи рішення Ради регіонів від 13.12.2010р., розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26.01.2011р. №35 та з метою забезпечення збільшення надходжень до бюджету м. Тернополя, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2011 році:
1.Затвердити Заходи щодо збільшення надходжень до бюджету м. Тернополя відповідно до показників економічного розвитку регіону, економного та раціонального використання коштів на здійснення видатків міського бюджету у межах наявного фінансового ресурсу у 2011 році (додаються).
2.Головним розпорядникам бюджетних коштів забезпечити виконання п.1 розпорядження та відповідно до затверджених повноважень розробити і затвердити заходи щодо економії бюджетних коштів у підвідомчих установах.
3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

2011 | Переглядів: 424 | Дата: 21.02.2011 | Коментарі (0)

Про створення комісії по розгляду

звернення акціонерів

ВАТ «Зелене господарство»

 

З метою повного та об’єктивного розгляду звернення акціонерів ВАТ «Зелене господарство» з приводу діяльності ВАТ «Зелене господарство» створити комісію в наступному складі:

Голова комісії – Гладкий Михайло Петрович, депутат Тернопільської міської ради;

Члени комісії:

Бурда Ірина Йосипівна - депутат Тернопільської міської ради;

Смакоуз Віталій Георгійович - депутат Тернопільської міської ради;

Мандзій Петро Васильович - депутат Тернопільської міської ради;

Григоращук Андрій Любомирович - депутат Тернопільської міської ради.

2011 | Переглядів: 479 | Дата: 18.02.2011 | Коментарі (0)

Про затвердження оргкомітету

З метою належної підготовки та проведення професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

1.Затвердити склад оргкомітету по підготовці та відзначенню Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення в наступному складі:

Ландяк Петро Дмитрович - перший заступник міського голови, голова комісії

Смик Олександр Іванович       - начальник управління культури і мистецтв, заступник голови комісії

Михалків Марія Омелянівна - начальник загального відділу управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, секретар комісії

Члени комісії :

Бутин Євген Іванович - начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології

Хомінець Василь Петрович - начальник управління регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів

Кармазин Василь Петрович - заступник начальника управління культури і мистецтв

Кузьма Володимир Антонович - директор КП "Тернопільводоканал"

Штопко Василь Антонович - директор КП "Тернопільміськтеплокомуненерго"

Гевко Галина Орестівна - директор приватного підприємства "Благоустрій"

2.Заходи по підготовці проведення святкування подати до 23.02.2011 р.

3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови П.Ландяка.

 

2011 | Переглядів: 401 | Дата: 18.02.2011 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0